16 април 2009

пролетно почистване на блога :)

сутринта почистих приблизително 50 публикации в блога си : ) всички, които ми бяха като трън в очите, защото са  свързани с нещо тъжно и лоши спомени. имам навик често да се връщам назад, препрочитам, разглеждам стари снимки и преживявам отново всичко. затова не искам нищо да ми напомня за трудни моменти. дано да не съм сбъркала :)

10 коментара:

Joro Pentagram каза...

Май си сбъркала, но не фатално. Блогът е наистина като архив на времето и агрегатор на емоции. Лошите, гневните, тъжните и мрачни постове, мушнати между останалите, са част от пъстротата на целия ти блог и го правят по-истински.
Не съжалявай! Има Google Reader който е злопаметен към всичко изтрито и помни всичко:)

Aquawoman каза...

Прав си, затова и аз се замислих - че загубвам спомена от минали емоции. Щях да трия само 5-6, но като развъртях метлата станаха 50-60 :))
Дано да не съжалявам .

Владимир Кабрански каза...

Ще мине. Трил съм цял блог, но не беше фатално. Нещата, които са в блога, могат да се изтрият лесно.От паметта си, обаче трудно можеш да изтриеш нещо. Винаги остават следи.

Aquawoman каза...

Ха ха, сигурно си бил много ядосан ;)
И аз съм била на крачка да си изтрия блога, но по друга причина. Преди месец полудях да мигрирам към Wordpress . Навсякъде чета, че WordPress е идеалната блог платформа, че настройките са по-удобни и т.н. Двоумях се дали да си прехвърля блога там или направо да го прежаля и да започна на чисто. И все още не ми е излязла мухата, но не бързам , да не направя грешка :)

Владимир Кабрански каза...

Не бях ядосан.Изтрих блогът си вlog.bg. Не ми хареса мястото и действията на модератори и част от потребителите там. Още ходя на "гости" на приятели там, но тук ми харесва повече.Опитах и в Wordpress, но не мога да го възприема.

Aquawoman каза...

Ще го имам предвид. Всяко мнение ми е от полза, защото все пак си е важна стъпка .

Анонимен каза...

И аз съм трила блог. После съжалих, заради коментарите.
Ако решиш да мигрираш към Уърдпрес ще дам рамо с настройките. На мен там ми е удобно и уютно. :)

Aquawoman каза...

astilar, мерси за подкрепата :) Ако реша да се местя, ще те питам за това-онова. Аз имам регистрация там и ми направи впечатление, че е съвсем различно от тук .

Анонимен каза...

Вероятно е различно, но е въпрос на навик. После е лесно. Има много неща, обаче, които не можеш да ползваш там (за разлика от тук). Аз се чудя, дори, дали да не си направя "огледален" блог в Блоггер.

Aquawoman каза...

Огледален в смисъл да публикуваш едно и също и в двата ли? Може би хората ще продължат да посещават блога ти, на който са свикнали. Но няма лощо да опиташ, така ще прецениш къде ти е по-удобно и къде искаш да останеш.