20 април 2009

детска радост :)

ха-ха старият велосипед, който свалих от тавана, да докaжа, че не съм ужасно мързелива ( с намигване към Вики ;)). второто полугодие включва сутрешно бягане, един път седмично федербал и каране на колело. обещавам пред свидетели :P

8 коментара:

Блог на Павел Николов, астрофилолог каза...

Велосипед! Не пропускам ден, без да врътна педалите. Не го спирам и през зимата.

Aquawoman каза...

Като ми говориш така се нахъсвам повече :))
Започвам и аз от утре. Ихууу :)

Neizi_ss каза...

Поради липса на такъв, мисля да се вслушам в стремежите ви и да се метна на велоергометъра в спалнята ...стига сме го позвали за закачалка :) на коятомятаме каквото ни попадне ...Толкова сте нахъсани, че става заразно:) а в това няма нищо лошо - да влезем у форма за лятото - :)
Добро утро, мила и хубава седмица!

Aquawoman каза...

Добро утро, Нези {} Радвам се вече да те видя - всички се изпокрихте за празниците.
И аз имам един "Орбитрек Платинум", който само премятах от стая в стая и накрая го сглобихме и наново го прибрахме в кашона :)) Пусти мързел, ха-ха. Боже, знам че е полезно, знам, че е необходимо, но много ми е скучно да тренирам - половин час въртене на педалите ми се вижда цяла вечност :))
Но няма вече отпускане - от днес се взимаме в ръце и ставаме спортистки :))

Aria каза...

старите велосипеди са като старите приятели, дължим им известна вярност. моите се пръснаха в различни посоки - последният е на едно село. просто в града не става за колоездене по моите стандарти. но ми липсва.

успех с програмата!

Aquawoman каза...

Aria, аз бих карала колело навсякъде, но до скоро се притеснявах, че ми е минало времето :). И не, че много ме е грижа какво ще кажат хората, но някак си не се възприемах на педалите . Благодарение на една приятелка, мисля, че се отърсих от тия комплекси и вече не ми дреме :). Ще влизам във форма, ха ха :).

Lil каза...

Ухааа Бубкееее!Коуеуо!Искам и аз ,мрън!
Аз пък миналата година се опитах да карам колелото на татко и голям срам-не мога да потегля бе!Уж се помнело-да бе да!Ама все пак след хиляди мъки успях да направя няколко кръгчета-голям кеф!Завиждам ти благородно!
Смифкиии :)

Aquawoman каза...

Не си единствената. Ти мен да видиш къв съм образ, ще се попилееш от смях :))