21 юли 2009

The Hangover

бе американската комедия, която недоверчиво допуснах до директорията ми "downloads", но още в първите минути се настани в "топ 20 на любимите ми филми "

8 коментара:

Христо Блажев каза...

Първо и аз бях на това мнение, но после една колежка-спец по филмите, го гледа и написа ласкава статия, та сега и след твоето мнение го тегля и ще гледам :)

Aquawoman каза...

@Христо, няма да си загубиш времето :) Много свежо филмче, направо четирилистна детелина между купищата американска люцерна :))

Unknown каза...

Дани,ще се доверя на твоя вкус и при първа възможност ще гледам филмчето, сега ти давам един сайт за филми,там филмите не се теглят а директно се гледат ,сайт е супер,ще ми кажеш да ли ти е познат,има голямо разнообразие и може да зодоволи всякъкви претенции,приятен ден :) и целувки!

Unknown каза...

http://www.dcvcdtv.com/,ето това е линка ,разгледай го,приятно гледане!

Aquawoman каза...

О, благодаря, че ми го припомни, Силви! :) Зная го това сайтче, преди време влизах там да гледам филми онлайн, но постепенно загубих навик, защото много филми в списъците не работеха. Виждам, че са премахнали регистрацията, преди беше задължително да се логнеш, за да гледаш. Дано да са подобрили и качеството, следобед може да отпусна с някое филмче там :-).

Крис каза...

Аз гледах реклама към филма, докато бях на кино преди няколко дни, и ми се стори, че има потенциал да е забавно. Не беше от онези филми, при които човек не спира да се смее и го заболява коремът, но все пак като цяло наистина се оказа не лош The Hangover... Просто човек не бива да очаква твърде много и тогава няма да бъде разочарован :) Препоръчвам го.

Neizi_ss каза...

А ние още не сме го гледали у дома, - но ни го препоръчаха - изтеглихме го - но пуста време не остава да сиспретнем домашно кино :) Но и това ще стане :)

Aquawoman каза...

Гледайте го, супер сладурски е ! :)
Аз мисля да повторя, защото ми оправя настроението :))