05 август 2009

свърши ваканцията

музикално и интернетно в последните свободни дни. Sunshine Live и любимите ми пъзели, и много разходки под слънцето с бавни целувки и дълго правене на нищо, и после вечери с вкусните шницели, които той ми приготвя.
тези дни открихме Comfort Lapdesk - възглавничките за лаптопи, и незабавно се обзаведохме с две по интернет, и още мисля, че това е най-удобното нещо, което сме купували напоследък, и даже изобщо.
и даааа, завиждам ви, че вашата ваканция сега започва! аз вече мечтая за следващата, сънувайки планини, и басейни, и студени бири в горещите вечери ;)

14 коментара:

Petya каза...

Е нищо,другата ще дойде.Тя и моята свърши,но пак намирам начини да се радвам на хубавото време.А сега те черпя един "слънчев сладолед"ако си падаш по сладоледите.

Aquawoman каза...

@Петя, мерси, много обичам, особено шоколадов :)
Поздрави и още много, усмихнати летни вечери! {}

Владимир Кабрански каза...

Няма начин:)Всичко хубаво свършва, но причината е, че дава ред на следващите хубави моменти. Ще дойдат скоро.

Lil каза...

Бубче обещавам да събера слънце,пясък и мидички и за теб :)
Ваканцията винаги може да я има.Дори с филмче,приятна музика и добра компания мозъкът ни е във ваканция.А то точно той е измореният,тялото се възстановява за 24 часа,но акълът...бафнууу!
Купи си едно сладоледче Нирвана с карамел и орехи,отвори любима книжка и си почивай активно :)
Цунки и страОтен ден {}

Aquawoman каза...

@Бубка, пожелавам ти най-страхотното изкарване на почивката . Забавлявайте се и непременно да донесеш снимки от плажа. Изпий една "Загорка" с цаца заради мен :)
Целувки! {}

Христина Чопарова каза...

И моята е към края си, но тепърва ще я изживявам отново покрай фотките, които ще кача, когато се върна :)
Цунки и поздрави от жежкия Ямбол, Дани! :* :))

Aquawoman каза...

@Хриска, ще ме разревеш :( Искам и аз в Ямбол, но по всичко изглежда, че няма да е скоро.. Поздрави и целувки на най-хубавото местенце под слънцето ;)
Прегръдки {}

Unknown каза...

Дани,моята почивка на планина също свърши ,но иначе съм в отпуска целия август,ще почивам и ще се занимавам с любимите си неща,важното е да умеем да почиваме дори и в къщи,целувки !

momenti-momenti каза...

Мила Аквичке, за да не ти е мъчно, че свършва ваканцията, те поздравявам с моите лодки.Нали искаше снимчици... Която си избереш- за тебе е!!! :) ;)

Aquawoman каза...

@Силви, слънчеви поздрави от Стара Загора :)

@momenti, идвам да ги видя! :)

Ирония Идиотова каза...

Мдаам, свърши:((( Ама нищо! Все пак има и "болнични":)))))
Ейй, как се радвам,че пак си коментирам:)

Aquawoman каза...

Радвам се, че се завърна, Идке, развеселяваш и зареждаш с оптимизъм :))

Dani каза...

Гледах заглавието на блога Ви :Малиново вино-напомня ми за "Къпиново вино'книга на Джоан Харис която много харесвам като автор .Бих ли могла да получа достъп до този блог?Благодаря

Aquawoman каза...

@Дани, добре дошла :)
Другия блог спрях да го поддържам, затова съм ограничила достъпа, напоследък го използувам само да съхранявам някои снимки. Вече си пиша само в този :)