11 август 2009

Carry On

срам и позор, че сега го открих. при все, че са го давали по GTV, при все, че съм фен на английския хумор, и че компютърът е пълен до гуша с британски идиотски сериали, този не бях го гледала. и дори не съм го чувала! това чудо на чудесата, този шедьовър на английските изцепки :)

8 коментара:

Petya каза...

Ще го гледам и аз хапвайки си палачинки.Вземи си и ти,вкусни са и още парят!

Aquawoman каза...

Ммм мерси, мила, обичам палачинки :-))

Ива Коевска каза...

Е, това трудно може да бъде наречено сериал. Единственото общо между филмите е актьорският състава и продължителността от час и половина два. :) На практика това е нещо като комедиите на Монти Пайтън. Аз лично много ги харесвах едно време - любими ми бяха за Хенри 8 и за Клеопатра.

Aquawoman каза...

Ох, Иве, умирам от смях с тия идиоти :))) Днес съм заседнала от обед и гледам вече 3-та серия, така де, не серия, а трети филм от поредицата. Невероятен подбор на актьорите и всички серии са страхотни :). Не мога да си измия чиниите заради тях :))..

morrt каза...

Посъбрал съм пет-шест от поредицата. Бяха култови за времето си. Сега едва ли ще харесат на толкова хора, но британският поглед върху живота е безспорно различен. В най-прекрасния смисъл. Обожавам го.

Aquawoman каза...

Морти, аз свалям предимно от Замунда и все по-често ми прави впечатление, че има голямо търсене на стари филми. Забелязвам, че дори на тийнейджърите им омръзна да гледат евтини американски екшъни и искат нещо по-така. Свалят се дори черно-бели филми и много от тях са с доста висок рейтинг от гласове, което е похвално за аудиторията..

Unknown каза...

Смехът ни разтоварва,ще го гледам и аз да се посмея:)))

Aquawoman каза...

Силви, гледай го, гарантирам ти, че ще ти хареса :) Леко филмче с голям смях..