16 септември 2009

Logitech Vid

от тук може да разберете защо се влюбих веднага в тази опростена и семпла, но перфектно организирана програма на Logitech, за видео разговори, и заради която реших да изхвърля старите камери и да си купя нова, на тяхната марка, но не само, защото не понасям Скайп от самото начало, а защото 1 000 000 регистрирани потребители (за три месеца) не могат да сгрешат, да не говорим, че Logitech като Mercedes нямат нужда от реклама ;)

8 коментара:

Unknown каза...

Честито Дани,сега видеовръзката ,ще е перфектна,моя скайп може да го вземеш от Лили,ако имаш желание,иначе моята камера е hitech,която е мн добра,целувки!

Aquawoman каза...

Силви, почти съм загубила навик да влизам в Скайп, последните два месеца го пускам по 1-2 пъти на ден, само да проверя дали някой ми е писал, или ако имам определена уговорка да се чуя с някой. Всъщност никога не съм го харесвала, от по-популярните месинджъри, ICQ ми е най по сърце, но всичките ми приятели се ориентираха към Скайп и е цяло чудо ако мярна някой онлайн там :)

Unknown каза...

Дани,сега виждам че ти си на снимката,готина си,няма пр,само ако решиш някой прекрасен ден:)

Valkocompany каза...

Да,Logitech определено са най - класната марка за компютърни джаджи. Но определено имат и някои скъпи аксесоари - например мишка от 60 лв. :)

Lili каза...

Хубава както винаги :) Сменила си настроението и темплейта.Харесва ми.
Цункам те Бубче {}

Aquawoman каза...

Бубка, първо честито! Този блог ме кефи повече от първия, някак си е по-свеж и изчистен. Но имаш проблеми с публикуването на коментари, затова ти отговарям тук, дано да наминеш пак.
По-добре избери друга опция, мисля, че Хриска така беше оправила нейния преди време.
Аз пък от декември съм си направила регистрация в WordPress и искам втори блог, ала не ми се е изяснила още идеята. Но ако го реша, ще използувам задължително тяхната платформа.
Цунки и приятно блогване ! :)

Valkocompany каза...

Можеш да използваш и платформата на Лог Беге.Изключително съм доволен от нея защото е безплатна и позволява вкарване на рекламни карета.
http://val.log.bg/article.php?article_id=31642

Lili каза...

Благодаря ти Бубче :)Идеята ти е страхотна.Ако искаш да си преместиш сегашния блог на WP също е възможно :) Ще чакам да обадиш какви си ги сътворила.
Да ,Силви ми каза ,че имало проблем,но май не при всички.Сега ще мисля как да го оправя.
Цункам те и ти желая прекрасен ден {}